Cautare

590 de rezultate pentru "crema de untul pamantului" (4.44 secunde)
Cristina Adina Dumitru, manichiurista la Shades Beauty Lounge de pe Dorobanti, ne recomanda tendinte in materie de manichiura anul acesta. "Din punct de vedere al Casei Channel se pirta culoare gri fumuriu! ... Apeleaza la lacuri de unghii mate.
Gabriela Firea A SLABIT 25 DE KG IN 3 LUNI Venirea pe lume a unui copil a fost un moment foarte fericit in viata Gabrielei Firea, dar a inseamnat si cateva kilograme in plus pentru aceasta, pe care le-a anulat in timp scurt datorita unui regim alimentar propriu.
Cristina Siscanu, de la Kanal D, sotia lui Madalin Ionescu, are propriile secrete de frumusete care o ajuta sa se mentina in forma in fiecare zi. ... Ce ritualuri de frumusete ai?
Canta, danseaza si are un corp de invidiat! A fost supranumita Shakira de Romania de catre Andi Moisescu, anul trecut, cand a participat la Romanii au talent, dupa ce l-a innebunit pe Mihai Petre cu miscarile in cadrul aceluiasi show.
Recent, a avut loc prima editie a conferintelor "Secretele Frumusetii cu Valentina Pelinel" sustinuta de top modelul international la restaurantul The Library. ... Alaturi de vedeta, in calitate de speakeri s-au numarat specialisti de renume:
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos. ... Ia ce au gasit iubitorii de beauty acolo:
Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv. Stau de vorba cu el intr-un salon din sectia de chirurgie plastica a Spitalului Bagdasar-Arseni.
Nu, nu spun depre barbati, pentru ca aia nu se plang, aia sunt preocupati cu vanatoarea, facutul de copii si alte activitati care necesita testosteron si le multumesc smerit pentru ca inca mai exista.
Anul acesta, am vrut sa ma sarbatoresc in mod diferit, si am ales sa ne desprindem de terra ferma pentru a naviga in apele Golfului.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Daca pierderea parului a fost cauzata de o boala acuta, de o nastere sau de o interventie chirurgicala, este probabil ca manifestarea sa fie temporara si parul sa creasca din nou de la sine. ... Feriti-va de leacurile babesti.
Masajul facial - e indicat oricarui tip de piele, incepand de la pubertate. ... Crema trebuie intinsa cat mai rapid si cu miscari cat mai usoare! Miscarile trebuie sa fie de jos in sus si in jurul ochilor, de la exterior catre interior, pe pomete invers.
Choco Fest 29 - 31 martie 2013, Parter, Atrium Sun Plaza Cu totii indragim dulciurile indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii pe care adoram sa le savuram din plin.
La nivelul tractului respirator apare guturai,durere de ochi, lacrimare, prurit, mai ales in zilele insorite. Cand persoana se expune la vant pot apare fenomene de cefalee sau efect de bronhospasm la rece.
Anul acesta, mesteri populari din toate colturile tarii isi dau intalnire, din 23 aprilie, la Sala Dalles, la Targul Cadourilor de Florii. ... Pentru ca traditia trebuie dusa mai departe, vizitatorii pot participa gratuit la cursurile de modelaj in lut, de pictura pe ceramica sau la demonstratiile de incondeiat oua.
Tinerii, mai expusi melanomului Tinerii sunt intr-un mod alarmant afectati de melanomul malign (MM), una dintre cele mai severe forme de cancer al pielii.
Abia ca gentile din piele, extrem de scumpe, reprezinta adapostul preferat al bacteriilor. Stim ca in geanta unei doamne se gaseste un mic magazin de cosmetice. Crema de maini, folosita des si inchisa superficial, este plina de microorganisme.
Feriti-va de melanom, cel mai agresiv cancer de piele! Oricine este expus riscului de melanom, cea mai agresiva tumoare maligna care se dezvolta rapid cu metastaze la cap si oase, avertizeaza profesorul doctor George Sorin Tiplica, seful Clinicii Dermatologie 2, Spitalul Colentina.
www.medireflex.ro (Centrul de Sanatate Medireflex) informeaza: ... La nivelul tractului respirator apare guturai,durere de ochi, lacrimare, prurit, mai ales in zilele insorite. Cand persoana se expune la vant pot apare fenomene de cefalee sau efect de bronhospasm la rece.
Supa de conopida, deliciu de toamna Conopida este o leguma foarte hranitoare, are efecte antioxidante si contine o serie de vitamine plus minerale foarte importante pentru organism. Noi ne-am gandit sa va propunem o reteta usoara si rapida de supa care sa contina aceasta minunata leguma.
google-analytics.com